پاستا لینگوئینی با تن ماهی با کپر، لیمو و جعفری: غذای سریع و ارزان

0
(0)

پاستا لینگوئینی با تن ماهی، کپر، لیمو و جعفری

پاستا تن ماهی اغلب به عنوان یک شام ساده و سریع شناخته می‌شود، اما با اضافه کردن کپر، لیمو و جعفری، به یک غذای فوق‌العاده خوش‌طعم تبدیل می‌شود! از همه بهتر، دستور پخت پاستا لینگوئینی با تن ماهی تنها ۳.۴۱ دلار برای هر نفر هزینه دارد؛ بنابراین نه تنها این غذا در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شود، بلکه یک انتخاب مقرون‌به‌صرفه است که می‌توانید بارها و بارها به سراغش بروید.

پاستا لینگوئینی با تن ماهی-پاستا تن ماهی-پاستا لینگوئینی با کپر-غذای سریع با تن ماهی
پاستا لینگوئینی با تن ماهی-پاستا تن ماهی-پاستا لینگوئینی با کپر-غذای سریع با تن ماهی

مواد لازم برای تهیه پاستا لینگوئینی با تن ماهی

  • ۳۰۰ گرم لینگوئینی
  • یک کنسرو ۴۲۵ گرمی تن ماهی در روغن زیتون (روغن آن را نگه دارید)
  • ۲۵۰ گرم گوجه گیلاسی، دو نیم شده
  • یک‌سوم پیمانه کپر
  • ۳ حبه سیر، نازک برش داده شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری پرک فلفل قرمز (اختیاری)
  • پوست و آب یک عدد لیمو ترش، رنده و گرفته‌شده
  • ۱ پیمانه برگ جعفری تازه، خرد شده
  • نمک دریایی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم
  • روغن زیتون فرابکر، برای سرو

پاستا لینگوئینی با تن ماهی-پاستا تن ماهی-پاستا لینگوئینی با کپر-غذای سریع با تن ماهی
پاستا لینگوئینی با تن ماهی-پاستا تن ماهی-پاستا لینگوئینی با کپر-غذای سریع با تن ماهی

طرز تهیه پاستا لینگوئینی با تن ماهی

مرحله ۱

یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. ماکارونی لینگوئینی را اضافه کنید و طبق دستور روی بسته بپزید تا آل‌دنته شود. یک‌سوم پیمانه از آب پاستا را کنار بگذارید و بقیه را آبکش کنید.

مرحله ۲

در همین حین، یک‌سوم پیمانه از روغن کنسرو تن ماهی را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. گوجه‌ گیلاسی، کپر، سیر و پرک فلفل را اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا عطرشان آزاد شود. لینگوئینی آبکش‌شده، پوست و آب لیمو و آب پاستا را نیز اضافه کنید. با انبر مواد را به مدت ۱ دقیقه زیر و رو کنید تا پاستا کاملاً به مواد آغشته شود. حالا تن ماهی و سه‌چهارم جعفری خردشده را اضافه و مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید.

مرحله ۳

پاستا را در بشقاب سرو بریزید، باقی‌مانده جعفری را روی آن بپاشید و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه تازه و روغن زیتون فرابکر روی غذا بریزید.


در ادامه پیشنهاد میکنیم مطلب ” طعم اصیل ایتالیا با پاستا لینگوئینی در ۱۵ دقیقهرا هم مطالعه کنید.


این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیازات 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان امتیازی داده نشده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Print
SendEmail

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب زیر را هم بخوانید

Signup.webp

فراموشی رمز عبور

Signup.webp

عضویت در سایت

پشت زمینه عضویت

ورود به سایت